Contact

Telefon: 0219964

Sediu: 031.805.30.25

 

Despre Noi

Istoric

Aventura noastra a inceput acum aproape 13 ani, iar astazi suntem lideri pe piata de inmatriculari auto si a serviciilor de logistica auto pentru societatile de leasing din Romania. In toti acesti ani frumosi am lucrat impreuna cu companii de renume, carora le multumim ca ne-au ales ca partener de incredere: BCR, BMW, Tiriac Leasing, Ford, ING, Lidl si multi altii.

Misiune

  • Ajutam clientii in indeplinirea obiectivelor oferind nu doar servicii, ci solutii complete si personalizate pentru rezolvarea nevoilor lor.
  • Construim si mentinem parteneriate de lunga durata bazate pe incredere si punem mai presus de orice satisfactia clientilor nostri pe termen lung.
  • Demonstram credibilitate prin indeplinirea tuturor angajamentelor pe care ni le asumam.

freedom

 

Orientare spre client – suntem atenti la nevoile clientilor nostri si ii consiliem cu promptitudine si seriozitate. Cautam solutii personalizate, rapide, care sa consolideze relatii de parteneriat durabile.

 

Eficienta si flexibilitate – ne concentram pe eficienta si generam pentru clientii nostri rezultate in cel mai scurt timp. In acelasi timp, suntem flexibili si inventivi in solutionarea fiecarui caz in parte, reducand impactul birocratiei asupra clientului.

 

Spirit de echipa – suntem pasionati si pasionali. Suntem o echipa unita si includem intotdeauna clientul in spiritul nostru pentru a obtine rezultatele asteptate. Poti sa contezi pe noi oricand!

 

Integritate – cunoastem foarte bine si respectam atat normele si uzantele domeniului in care activam, cat si pe cele ale eticii profesionale. Consiliem intodeauna clientul conform bunelor practici ale industriei.

Echipa Noastra

laurentiu

Laurentiu Buduroi

Departament Logistica

bogdan

Bogdan Caracas

Departament Vanzari

florin

Florin Dinu

Coordonator responsabili cont

mihai

Mihai Popa

Inchideri leasing

mirona

Mirona Caramida

Asigurari

marian

Marian Stoian

Departament RAR

remus

Remus Bolintiru

Departament Vama

oana

Oana Gleznea

Relatii clienti / Call-center

Testimoniale

Portofoliu parteneri