DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS

Acum orice inmatriculare te pune in miscare

INMATRICULEAZA-TI MASINA ACUM SI DELTA NU TE PUNE DOAR IN CIRCULATIE, CI SI IN MISCARE LA WORLDCLASS.

Fiecare inmatriculare contractata in perioada 6.11-31.12.2018 de la Delta Speed Solutions – Partenerii Timpului Tau! iti aduce un abonament gratuit de 1, 7 sau 14 zile la World Class astfel incat tu sa poti folosi timpul economisit intr-un mod plăcut.

CERE O COTAȚIE

Orice inmatriculare te pune in miscare

TERMENI SI CONDITII – „ACUM ORICE INMATRICULARE TE PUNE IN MISCARE”

denumit in cele ce urmeaza “Parteneriatul”

 1. Prezentul Parteneriat este organizat de DELTA SPEED SOLUTIONS SRL, societate comerciala inregistrata in conformitate cu legea romana, cu sediul in Romania, Bucuresti, sector 3, Strada Lucian Blaga nr.3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10508/2004, cod unic de inmatriculare 16555814 in parteneriat cu WORLD CLASS ROMANIA SA, societate comerciala inregistrata in conformitate cu legea romana, cu sediul in Romania, Bucuresti, sector 1, Strada Ion Brezoianu nr 27, etaj 7, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/1837/2004, cod unic de inmatriculare RO16128511, avand numar de operator de date cu caracter personal 8978. Baza de date realizata ca urmare a acestui Parteneriat reprezinta proprietatea WORLD CLASS ROMANIA SA.
 2. Managementul si alocarea voucherelor WorldClass (numite in cele ce urmeaza “voucherele”), cad in sarcina WORLD CLASS ROMANIA SA care vor duce la indeplinire, in mod direct, toate obligatiile ce decurg din acest Parteneriat.
 3. In cadrul Parteneriatului, se vor acorda vouchere pentru fiecare client DSS.
 4. Parteneriatul este organizat si se desfasoara in urmatoarele orase cu cluburi World Class: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Craiova si Ploiesti, in cluburi de tip Basic, Bronze, Silver, Gold si Platinum. Lista detaliata a cluburilor se regaseste la articolul (11).
 5. Parteneriatul se va desfasura in perioada 08.11.2018 – 31.12.2018.
 6. In cadrul Parteneriatului vor participa persoanele care isi imatriculeaza automobilul prin Delta Speed Solutions in perioada derularii campaniei.
  Cum pot clientii Delta Speed Solutions sa beneficieze de abonamentele WorldClass:a) Persoanele care isi inmatriculeaza masina prin DSS fara a face si RCA sau Casco prin DSS, primesc un voucher de 1 zi la WorldClass
  b) Persoanele care isi inmatriculeaza masina prin DSS si aleg sa faca si RCA prin DSS, primesc un voucher de 7 zile la WorldClass
  c) Persoanele care isi inmatriculeaza masina prin DSS si aleg sa faca si RCA si Casco prin DSS, primesc un voucher de 14 zile la WorldClass
 7. Pasii de urmat pentru a avea acces gratuit la World Class pe baza inmatricularii prin DSS:
  – La momentul prezentarii la sediul DSS in vederea achitarii serviciilor de inmatriculare (cu sau fara RCA si Casco), clientul DSS se va trece pe un tabel regasit la Receptia DSS.
  – La finalul zilei echipa DSS trimite catre reprezentantul World Class tabelul cu clientii DSS, acestia urmand sa primeasca pe adresa de email informatii complete privind accesul la World Class.
 8. Accesul in clubul World Class se face exclusiv pe baza voucherului primit pe email din partea World Class.
 9. O persoana nu poate beneficia de mai multe vouchere de acces la WorldClass decat in conditiile in care a inmatriculat mai multe masini. Exemplu: pentru 4 masini inamtriculate, clientul DSS va primi 4 vouchere. Pentru 1 masina inmatriculata, clientul va primi 1 voucher.
 10. Website-ul https://www.delta-inmatriculari.ro/ poate fi accesat direct atat de pe desktop cat si de pe dispozitive mobile sau prin redirectare din website-ul www.delta-inmatriculari.ro
 11. Lista locatiilor in care se desfasoara parteneriatul:
DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS
×

Te sunam noi

Lasa-ne datele tale de contact si un agent Delta Speed Solutions te va contacta rapid.

  Delta Speed Solutions

  Servicii complete
  de inmatriculare
  pentru vehicule


  Din 2004 pe piata din Romania! De peste 15 ani te ajutam
  cu cele mai bune servicii pentru vehicule.

  Noi suntem Partenerii timpului tau!

  2024 © Delta Speed Solutions. All Rights Reserved.
  Proudly Designed by Quart.
  Delta Speed Solutions Inmatriculari Autovehicule Delta Speed Solutions Radieri Autovehicule Delta Speed Solutions Inregistrari Vehicule Lente Delta Speed Solutions Omologari RAR Servicii Delta Speed Solutions Alte Servicii
  ×