DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS

Radiere autoturisme

Contacteaza echipa DELTA SPEED SOLUTIONS daca ai nevoie de o radiere auto in Bucuresti sau Ilfov pentru autovehiculul tau!

radiere autoturisme

Radierea autoturismului in urma exportului / dezmembrarii / furtului / la cerere

 • intocmirea documentatiei necesare formalitatilor de radiere;
 • depunerea dosarului de radiere la DRPCIV si obtinerea Certificatului de Radiere;
 • obtinerea Certificatului Fiscal de Radiere (*pentru obtinerea acestuia clientul trebuie sa achite la zi impozitul si alte datorii, amenzi etc) si a vizei de radiere de la DITL sau primarie;
 • obtinerea Declaratiei Vamale de Export (radiere pentru export);
 • obtinerea Certificatului de dezmembrare REMAT (radiere pentru dezmembrare);
 • obtinerea Dovezii Spatiului de Depozitare (radiere la cerere);
 • obtinerea Declaratiei Furtului vehiculului (radiere in caz de furt);
 • livrarea documentelor de radiere la sediul clientului (domiciliu sau firma).

Radierea unui autoturism în caz de furt, dezmembrare, export sau la cerere

Mașina ta a fost furată? Vrei să o duci la dezmembrări? Iată tot ce trebuie să știi despre radierea auto. Astfel, îți va fi mai ușor să navighezi procesul birocratic.

 • Întocmirea dosarului de radiere auto cu toate documentele cerute de autorități.
 • Scoaterea din evidențele Direcției de Impozite și Taxe Locale (Primărie) care va emite certificatul de atestare fiscală.
 • Depunerea dosarului complet la DRPCIV care va emite Certificatul de Radiere.
 • Dacă mașina se vinde în afara țării, se va obține Declarația Vamală de Export.
 • Pentru obținerea tichetului RABLA se va obține Certificatul de dezmembrare REMAT.
 • Pentru radierea autoturismelor la cerere se va obține Dovada spațiului de depozitare.
 • Pentru radiere în cazul furtului se va obține de la Poliție actul care atestă furtul vehiculului.
 • La final, documentele de radiere se vor livra la domiciliul clientului.

Apelează la servicii profesionale pentru radierea unui autoturism

Radierea autoturismului personal poate fi o bătaie de cap, mai ales datorită faptului că trebuie să alergi la mai multe instituții pentru obținerea documentelor necesare. Consumă foarte mult timp și, de multe ori, înseamnă mai multe zile pierdute.

Pentru a te încadra în program la radieri auto București trebuie să îți iei liber de la muncă, ceea ce îți poate crea și alte neplăceri. De aceea, apelează la serviciile profesioniștilor. Delta Înmatriculări va prelua tot procesul de radiere în numele tău și te va reprezenta în fața instituțiilor statului. Experiența de 18 ani în domeniu reprezintă garanția procedurilor rapide și eficiente.

Care sunt pașii pentru radierea unei mașini

Procesul legal prin care un cetățean își radiază propriul autoturism ar trebui are pași specifici. Sunt câteva obligații pe care trebuie să le respecți, și anume să ai toate actele pregătite și să ai toate datoriile plătite către autoritățile locale.

Pașii pentru radiere auto în București sunt următorii:

 • Pregătirea documentelor: cerere tipizată (se descărca de pe site-ul DRPCIV), certificat de înmatriculare în original, carte de identitate a vehiculului în original, plăcuțele cu numărul de înmatriculare, certificatul de atestare fiscală, certificatul de radiere în trei exemplare, actul de identitate al solicitantului sau certificatul de înregistrare al firmei.
 • Certificatul de atestare fiscală se obține de la Primărie sau de la Direcția de Impozite și Taxe Locale. Pentru obținerea acestuia va fi nevoie să plătiți eventualele datorii neachitate către autoritățile locale.
 • Pentru fiecare situație, serviciul radieri auto cere documente specifice: pentru furt trebuie dovada de la poliție, pentru dezmembrare trebuie certificat de dezmembrare de la REMAT, pentru radiere la cerere trebuie dovada deținerii unui spațiu de depozitare, pentru export trebuie dovadă vamală.
 • Dacă proprietarul nu se poate prezenta pentru radiere, poate împuternici pe altcineva prin procură notarială specială să îl reprezinte la DRPCIV.

Așadar, scoaterea din circulație a unui vehicul poate fi un proces mai complicat și va trebui multă grijă la întocmirea dosarului. În cazul în care acesta este greșit, cei de la DRPCIV vă vor refuza cererea.

De aceea, profesioniștii noștri vă stau la dispoziție. Experiența îndelungată în relația cu autoritățile statului garantează un proces rapid și simplu pentru beneficiar.

Serviciul radieri auto rapid oferit de Delta Înmatriculări

Pentru a scăpa de mașina veche fără eforturi, Delta Înmatriculări are know-how-ul și profesioniștii necesari. Pașii prealabili care trebuie făcuți sunt predarea actelor necesare și a plăcuțelor cu numere de înmatriculare precum și întocmirea unei procuri notariale care să ne împuternicească a vă reprezenta în fața autorităților.

În cazul în care apar situații neprevăzute, vom ști să le rezolvăm cu profesionalism în interesul dumneavoastră. O radiere auto la preț decent, evitarea orelor petrecute la cozile autorităților și un proces rapid sunt principalele avantaje pe care vi le oferă Delta Înmatriculări.


CERE O OFERTA

Este foarte simplu. Ne poti contacta telefonic sau prin canalele online.


  Companie Delta Speed Solutions

  DELTA SPEED SOLUTIONS

  Aventura noastra a inceput de peste 15 ani, iar astazi suntem lideri pe piata de inmatriculari auto si a serviciilor de logistica auto pentru societatile de leasing din Romania.

  Companie Delta Speed Solutions
  DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS
  ×

  Te sunam noi

  Lasa-ne datele tale de contact si un agent Delta Speed Solutions te va contacta rapid.

   Delta Speed Solutions

   Servicii complete
   de inmatriculare
   pentru vehicule


   Din 2004 pe piata din Romania! De peste 15 ani te ajutam
   cu cele mai bune servicii pentru vehicule.

   Noi suntem Partenerii timpului tau!

   2024 © Delta Speed Solutions. All Rights Reserved.
   Proudly Designed by Quart.
   Delta Speed Solutions Inmatriculari Autovehicule Delta Speed Solutions Radieri Autovehicule Delta Speed Solutions Inregistrari Vehicule Lente Delta Speed Solutions Omologari RAR Servicii Delta Speed Solutions Alte Servicii
   ×