DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS

DESPRE COMPANIE

Afla mai multe despre Delta Speed Solutions.

Aventura noastra a inceput din anul 2004, iar astazi suntem lideri pe piata de inmatriculari auto si a serviciilor de logistica auto pentru societatile de leasing din Romania. In toti acesti ani frumosi am lucrat impreuna cu companii de renume, carora le multumim ca ne-au ales ca partener de incredere: BCR, BMW, Tiriac Leasing, Ford, ING, Lidl si multi altii.

MISIUNEA NOASTRA

Ajutam clientii in indeplinirea obiectivelor oferind nu doar servicii, ci solutii complete si personalizate pentru rezolvarea nevoilor lor.

Construim si mentinem parteneriate de lunga durata bazate pe incredere si punem mai presus de orice satisfactia clientilor nostri pe termen lung.

Demonstram credibilitate prin indeplinirea tuturor angajamentelor pe care ni le asumam.

Orientare spre client

Suntem atenti la nevoile clientilor nostri si ii consiliem cu promptitudine si seriozitate. Cautam solutii personalizate, rapide, care sa consolideze relatii de parteneriat durabile.

Eficienta si flexibilitate

Ne concentram pe eficienta si generam pentru clientii nostri rezultate in cel mai scurt timp. In acelasi timp, suntem flexibili si inventivi in solutionarea fiecarui caz in parte, reducand impactul birocratiei asupra

Spirit de echipa

Suntem pasionati si pasionali. Suntem o echipa unita si includem intotdeauna clientul in spiritul nostru pentru a obtine rezultatele asteptate. Poti sa contezi pe noi oricand!

CLIENTII NOSTRI

Aventura noastra a inceput de peste 15 ani, iar astazi suntem lideri pe piata de inmatriculari auto si a serviciilor de logistica auto pentru societatile de leasing din Romania. In toti acesti ani frumosi am lucrat impreuna cu companii de renume, carora le multumim ca ne-au ales ca partener de incredere.

DELTA SPEED SOLUTIONS

Aventura noastra a inceput inca din 2004, iar astazi suntem lideri pe piata de inmatriculari auto si a serviciilor de logistica auto.

DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS
×

Te sunam noi

Lasa-ne datele tale de contact si un agent Delta Speed Solutions te va contacta rapid.

  Servicii complete
  de inmatriculare
  pentru vehicule


  Din 2004 pe piata din Romania! De peste 15 ani te ajutam
  cu cele mai bune servicii pentru vehicule.

  Noi suntem Partenerii timpului tau!

  2020 © Delta Speed Solutions. All Rights Reserved.
  Proudly Designed by Quart.
  Inmatriculari Autovehicule Radieri Autovehicule Inregistrari Vehicule Lente Omologari RAR Alte Servicii
  ×