DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS

Explozia inmatricularilor de autovehicule second-hand, in cifre

Desi piata auto din Romania ne-a obisnuit cu un dublu al achizitiei numarului de masini rulate fata de cel al masinilor noi in fiecare luna, iata ca ianuarie 2017 a inversat statisticile, urmare a hotararii eliminarii timbrului de mediu de la 1 februarie.

Situatia este generata clar de hotararea proprietarilor de masini second-hand de a astepta intrarea in vigoare a Legii 1/2017, care abroga Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.9/2013.

Astfel, in cifre, proprietarii de masini noi au ajuns la ghiseele birourilor de inmatriculari in numar de 7.059, fata de cei ai masinilor rulate, in numar de 7.708, dand nastere unui raport de aproape 1:1, total atipic fata de cel obisnuit, de 1:3, din lunile anului 2016.

Insa procentul se va regla cu siguranta pana in luna martie a acestui an, cand se asteapta cifre uriase la nivel de inmatriculari, atat a autovehiculelor aduse din import, pana acum neinmatriculate, cat si a celor inmatriculate pe Bulgaria sau ramase „pe numele” fostului proprietar autohton.

Desi, cel putin teoretic, dosarul de inmatriculare s-a subtiat, prin eliminarea chitantei taxei de timbru, a deciziei pentru aceasta si a celei pentru plata inmatricularii, procedura de inmatriculare a ramas la fel de greoaie si de consumatoare de timp si nervi, astfel ca multi proprietari aleg sa apeleze la serviciile de inmatriculare oferite de firmele specializate.

DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS DELTA SPEED SOLUTIONS
×

Te sunam noi

Lasa-ne datele tale de contact si un agent Delta Speed Solutions te va contacta rapid.

  Servicii complete
  de inmatriculare
  pentru vehicule


  Din 2004 pe piata din Romania! De peste 15 ani te ajutam
  cu cele mai bune servicii pentru vehicule.

  Noi suntem Partenerii timpului tau!

  2020 © Delta Speed Solutions. All Rights Reserved.
  Proudly Designed by Quart.
  Inmatriculari Autovehicule Radieri Autovehicule Inregistrari Vehicule Lente Omologari RAR Alte Servicii
  ×